9N 2014 Tu participes Tu decideixes
  • Imprimeix

El Govern de la Generalitat lliura el material de difusió del 9N a les entitats municipalistes

Els ajuntaments que ho vulguin s’encarregaran de la producció i la distribució del material gràfic de la campanya, que serà informativa

24-10-14

El secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí Blanch, ha lliurat aquest matí el suport informàtic per a la producció del material de difusió del procés participatiu del 9 de novembre a les entitats municipalistes, que s’encarregaran de distribuir-lo entre els consistoris. El lliurament s’ha fet en el transcurs d’un acte que ha tingut lloc en el Departament de Governació i Relacions Institucionals. Hi ha assistit també el coordinador del dispositiu 9N, Joan Cañada.


El president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, i el president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d’Abadal, han rebut el llapis de memòria que inclou els dissenys per a pòsters, banderoles i opis (objectes publicitaris il·luminats), que els ajuntaments podran produir en funció de la seva voluntat i possibilitats.


La Federació de Municipis de Catalunya (FMC), que ha excusat la seva absència en l’acte, també rebrà el suport amb els materials per distribuir-los entre els municipis associats.


“Com que aquests marcs hi són i estan plenament vigents, nosaltres, sota aquest concepte, som competents per fer aquests processos i convocarem a la gent el nou de novembre”, ha insistit.

El secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí Blanch, ha explicat que la campanya de difusió sobre el 9N és merament informativa i té la voluntat “que no quedi ningú a Catalunya sense saber que hi ha un procés de participació obert que culmina el 9 de novembre, qui hi pot participar, com i on pot fer-ho”.


El president de l’ACM, Miquel Buch, ha destacat l’esforç que han fet els ajuntaments per cedir locals perquè els ciutadans puguin participar en el 9N sense haver de desplaçar-se del seu municipi. Buch ha negat que cap alcalde hagi estat pressionat, i ha dit que, all contrari, els alcaldes han expressat la seva satisfacció de poder participar en el procés. “Els alcaldes reclamaven que els seus municipis tinguessin urnes per participar”.


D’altra banda, el president de l’AMI, Josep Maria Vila d’Abadal, ha destacat la unitat amb què s’està treballant entre el Govern de la Generalitat i el món local.  “Treballem junts per fer possible que la gent a tot el territori pugui participar”.

El secretari de Comunicació de Govern ha remarcat que la campanya de difusió és merament informativa i té la voluntat “que no quedi ningú a Catalunya sense saber que hi ha un procés de participació obert que culmina el 9 de novembre, qui hi pot participar, com i on pot fer-ho”.

El president de l’ACM, Miquel Buch, ha destacat que “Els alcaldes reclamaven que els seus municipis tinguessin urnes per participar”.